A palacsintáról sokunknak csak az édes töltelékkel megtöltött feltekert verzió jut eszébe. Maximum a hortobágyi verzó ha már sós. Én most hoztam egy nagyon egyszerű sós töltött palacsinta verziót nektek. Próbáljátok ki ti is.
Palacsintát a megszokott módon az egyik oldalán megsütjük.
Megfordítás után az egyik oldalára apróra vágott sonka felvágottat és reszelt sajtot.
A másik felét ráhajtjuk. Ha kicsit olvadt a sajt megfordítjuk.
Vigyázzunk, mert hamar megéghet a palacsinta felülete.
Nagyon ízlett a gyerekeknek is a sós töltött palacsinta. Bátran ajánlom nektek is.
Ha tetszett a recept és szeretnél értesülni az újdonságokról vagy csak kell néha egy jó ötlet, hogy mit süss, főzz, akkor kövess FB-on. Kattints a következő linkre: https://www.facebook.com/kalcirecept