
Sült alma dióval és mazsolával
Lépj be, vagy regisztrálj és mentsd el kedvenc receptjeidet gyűjteményeid közé.
Nézd meg a regisztrációval járó előnyöket!
Regisztráció


Galéria
1 képA recept
A mazsolát egy tálba tesszük, ráöntjük a rumaromát, és hagyjuk, hogy jól magába szívja az aromát. A diót durvára vágjuk, majd száraz serpenyőben megpirítjuk, hogy intenzívebb ízt kapjon.
A töltelékhez a rumaromás mazsolát összekeverjük a pirított dióval, a mézzel és a fahéjjal.
Az almákat alaposan megmossuk, levágjuk a tetejüket, és óvatosan kivájjuk a magházukat, hogy helyet készítsünk a tölteléknek. majd a keverékkel megtöltjük az előkészített almákat. Az almákat egy vajjal kikent tepsibe állítjuk, és 180°C-ra előmelegített sütőben 30 perc alatt puhára és illatosra sütjük.
receptek További receptek hagyományos kategóriában



receptek További receptek desszert kategóriában



