
Majonézes krumplisaláta
Lépj be, vagy regisztrálj és mentsd el kedvenc receptjeidet gyűjteményeid közé.
Nézd meg a regisztrációval járó előnyöket!
Regisztráció

A recept
A krumplit megmossuk és sós vízben héjastul puhára főzzük.
Közben a hagymát félbevágjuk, majd vékony szeletekre szeljük. A 10 g só egy kis részét rászórjuk és állni hagyjuk.
A tejfölbe keverjük a majonézt és a mustárt, majd a maradék sót is hozzáadjuk és borsozzuk.
Ha megfőtt a krumpli lehűtjük, majd a héját eltávolítjuk és kb. fél cm-es szeletekre vágjuk.
A tejfölbe keverjük a lesózott hagymát, majd óvatosan beleforgatjuk a krumplit.
A hűtőszekrényben pihentetve a saláta minden ízjegye összeér, kialakítva azt a karakteres, friss és lágy ízvilágot, amely ideális választássá teszi a nyári piknikekre vagy grillpartikra, de egy ünnepi asztalon is megállja a helyét.
receptek További receptek hagyományos kategóriában



receptek További receptek saláta kategóriában



