Kakaós gyümölcsös bocipuffancs
Hagyományos

Kakaós gyümölcsös bocipuffancs

Desszert
Belépés

Lépj be, vagy regisztrálj és mentsd el kedvenc receptjeidet gyűjteményeid közé.


Regisztráció

Nézd meg a regisztrációval járó előnyöket!

Regisztráció
Ez a kakaós gyümölcsös bocipuffancs recept azért született, mert szerettem volna valami olyasmit sütni ,mint az amerikai csokis keksz csak puhább verzióban és kicsit gyerekbarátabb összetétellel.

Hozzávalók

Száraz hozzávalók:

  • 30 dkg (300 g) búzafinomliszt (BL 55)
  • 1 csomag sütőpor
  • 3 ek holland kakaópor
  • 3 dkg (30 g) kristálycukor

Nedves hozzávalók:

  • 40 g napraforgóolaj
  • 1 kis doboz (125 g) natúr joghurt
  • 1 db tojás (M-es)
  • 4 db alma
  • 1 db banán
  • 100 g csokipasztilla
    VAGY
    100 g étcsokoládé

A recept

A gyümölcsöket lereszelem. Összekeverem külön a száraz és a folyékony hozzávalókat, majd a folyékonyba keverem a szárazat. 

Ha jól elkeveredett , akkor belekeverem az apróra vágott csokoládét.

Az elkészült masszát evőkanállal sütőpapírra halmozzuk sorban egymás mellé. 

180 fokra előmelegített sütőben alul felül sütéssel 20 percig sütjük a kakaós gyümölcsös bocipuffancs-ot

hírlevél Kálci receptjei a postafiókodban

Iratkozz fel hírlevelünkre, és első kézből értesülhetsz a legújabb receptjeimről, sütési tippekről és a megjelenő könyvekről! Ne hagyd ki az exkluzív ajánlatokat és különleges inspirációkat, amelyek segítenek még több finomságot varázsolni a konyhádba.