Ham & Eggs
Lépj be, vagy regisztrálj és mentsd el kedvenc receptjeidet gyűjteményeid közé.
Nézd meg a regisztrációval járó előnyöket!
RegisztrációA recept
Egy teflonos serpenyőt vékonyan kiolajozunk
Beleterítünk annyi sonkát, hogy mindenhol elfedje a serpenyőt
Beleütjük a tojásokat és megsózzuk
Sütés előtt
Egy rá illő fedővel lefedjük az edényt és alacsony lángon addig sütjük, míg a tojássárgáján lévő vékony fehérje réteg is kifehéredik. Ekkor még a sárgája kellemesen folyós marad.
Ha szerencsénk van, egy tányérra tudjuk csúsztatni. Ha nem jön, akkor óvatosan egy vékony lapos falapáttal alányúlunk és áthúzzuk.
Ha szeretnénk, akkor reszelt sajttal megszórhatjuk még forrón a tetejét.
Friss zöldségekkel és kenyérrel vagy péksüteménnyel tálaljuk a ham & eggs-t.