Hogyan váltam azzá, aki ma vagyok: Egy cikk a Vidék íze magazinban

Örömmel osztom meg, hogy megjelent velem egy cikk a Vidék íze receptújság szeptemberi számában. 🥰 Számomra ez különleges megtiszteltetés, hiszen a cikk bemutatja a munkámat, és négy receptem is helyet kapott benne – köztük a hagyományos lepénykenyér és lángos, valamint azok cukor- és finomlisztmentes változatai. Ez egy fontos mérföldkő az utamon, hiszen onnan indulva, ahol egykor elkezdtem, el sem tudtam volna képzelni, hogy egyszer itt fogok tartani. Az évek során rengeteg tanulás, kísérletezés és szenvedély vitt előre, hogy azzá váljak, aki ma vagyok. A cikk remekül tükrözi azt, amit a gasztronómia és a családom iránti szenvedélyem jelent, és bízom benne, hogy másokat is inspirál.

Ide kattintva megtekinthető olvasható formátumban

A cikkben említett könyveim megrendelhetők a webshopban ide kattintva.